4 consells per començar la universitat amb bon peu

Segurament hauràs escoltat milers d’històries sobre la universitat, al campus, la vida de l’estudiant, els exàmens, les beques, etc. Doncs bé, ja ha arribat el moment de viure aquesta experiència per tu mateix i per això et deixem 4 consells per començar la universitat amb bon peu.

ResidenciesEstudiants

1.- Coneix el campus.

La universitat suposa un canvi important en comparació amb l’institut. Per això val la pena que us familiaritzeu amb el campus i les diferents àrees. Per descomptat, no oblidis conèixer amb antelació on es troben les teves aules.

2.- No faltis els primers dies.

Els primers dies de classe solen dedicar-se a introduccions i presentacions. No cometis l’error de faltar a aquestes jornades ja que és on més gent nova coneixeràs. Si faltes aquests dies, quan t’incorpores a les classes ja estaran fets els grups i potser et sentis una mica aïllat. A més des del punt de vista acadèmic, aquestes classes serveixen per conèixer informació fonamental per saber com organitzar i afrontar el curs.

3.- Organitza el teu temps.

Ara que estàs a principi de curs, és una bona idea elaborar un calendari d’estudi i organitzar la teva rutina amb les classes, hores d’estudi i temps per a altres activitats. L’organització és la clau de l’èxit i aquesta planificació l’has d’aplicar tant a la universitat com a les residències per estudiants o a la teva pròpia llar.

4.- Consulta els teus dubtes.

Preguntar a classe és important perquè et pot resoldre molts dubtes i, a més, sol ser valorada positivament pels professors. Pregunta també als teus companys o organitza grups d’estudi perquè entre tots pugueu resoldre els vostres dubtes.

Deja una respuesta

la mejor tienda herbolario en Vallecas
Cultura Sociedad General

Cuándo visitar la mejor tienda herbolario en Vallecas

Cuando las personas suelen padecer de algunas afecciones buscan diferentes alternativas para eliminarlas. Una de ellas es optar por la medicina natural; siendo una decisión acertada comprar en la mejor tienda herbolario en Vallecas. En su mayoría, las plantas son la base de los componentes que el cuerpo necesita para sanar adecuadamente. Bajo el entendimiento […]

Leer más
control de aves urbanas Tenerife
Cultura Sociedad General

Control de aves urbanas Tenerife – ¿Qué tan indefensas son las palomas?

El control de aves urbanas Tenerife se ha convertido en la alternativa de invasiones de este tipo de animales en nuestro entorno. Cabe destacar que la adaptabilidad de muchas especies voladoras en el ambiente citadino, es muy común. Las palomas, murciélagos, estorninos, gaviotas, entre otras, han podido convivir perfectamente con el hombre. Si bien no […]

Leer más
traslados y mudanzas Sevilla
Cultura Sociedad General

Traslados y mudanzas Sevilla – Consejos para tener un buen retiro

Los traslados y mudanzas Sevilla son muy comunes cuando llega la hora del retiro. Ello se debe principalmente a un tema de rentabilidad económica, ya que si la vivienda es demasiado grande y la jubilación es la única fuente de ingresos, es buena idea venderla para comprar una más pequeña, que requiera menos gastos en […]

Leer más